Már többször leirtam, itt megismétlem:
A politika egyik sajátos módszerére hívom itt most fel olvtársaim figyelmét, ami nem csupán a fideszre - de most ők kavarták - jellemző.
A zsaruk és más rendvédelmi szerveknél dolgozók azért mehetnek pl. korábban nyugdijba, mert az ő életük arról szól, hogy ma felkelsz és lehet, hogy tepsiben végzed, pont. Ez a sajátos stresszhelyzet oka.
Gondolom a növénytermesztő nem úgy megy ki a földekre gyomlálni, hogy azonmód főbelövi a dudva.
A politikának azonban komoly trükjei vannak arra, hogy lejárassák a zarukat, meg a többieket, akik naponta vannak kitéve a szarjankók gyilkos ösztöneinek.
A trükk abban áll, hogy előbb le kell járatni az adott csoportot és azután megszorítani és elvárni, hogy ingyen tegyék ki magukat naponta a szarháziak gyilkolászásainak, sőt köszönjék is meg ezt a kegyet.
1. A zsaruk hazudnak, szarérők, sőt törvényt is hoztunk arra, hogy ők hazug szarérők.
2. Ezután elmondjuk, hogy ezek a kis szarjankó zsaruk örüljenek, ha bárki naponta lelőheti őket szar-hugy fizetésért, és örüljenek, hogy a seggükön lyuk van.
Ez a trükk annyira beválik, hogy az istenadta (fülkeforradalmár) nép jó esetben szarik arra, hogy mi lesz zsarukkal,
rossz esetben a tüntető zsarukat majd jól meg is pfúúúúúúúúúújolja.
Az istnadta nép persze jó ha tudja:
Ha őt, vagy leszármazóit valaki seggbekurja, felkoncolja, egyik politikai erő sem lesz a segitségére, csak a zsaruk.
Ha én zsaru lennék - szerencsétekre nem vagyok az - magasan szarnék az istenadta népre, aki magasan szarik a zsarukra is.
Igy van ez skacok!
Érdemes ezen elgondolkodni.