Nyírség IC
2011.04.06
|
|
0 0
37550
|
"A Volánok személyzete az utcára kerül. Az eszközök el lesznek adva, a befolyó pénzek a "Vasúti alap" nevű számlára lesznek befizetve. Mindezzel párhuzamosan a MÁV csoportnál csak a fővonalak maradnak."
Ha már álmodozunk / sci-fizünk, ide beszúrnám azt, hogy én megvizsgálnám, hogy a jelenlegi viszonyoknál milyen lenne az ideális hálózat térképe (nem a trianoni csonka ország megmaradt csonka vasútja szempontjából) és végeznék némi korrekciót, ha kell új fővonalak építésével. Mellé azokon a helyeken ahol a Volán szolgáltatott, és nincs vasútvonal én nekiállnék újakat építeni, de rengeteget: mint régen, a lehető legtöbb helyre abban a hiszemben hogy ha úgysincs volán, akkor lesz rá igény, ráadásul ezzel piacot kapcsolok be a vérkeringésébe a vasútnak. Rengeteg olyan település van ma (nem tanya, meg 200 fős falu, hanem ~5000 főnél nagyobb település) ahol nincs vasút. Na, én oda vinnék. Hogy utóbbi kinek a kezén lenne, nem tudom, én valahogy nem vagyok oda az önkormányzati vasutakért, de akár ott is lehetne. Hogy miből és ki? Munkanélküliek, részben közmunka, 400000 új munkahely. |
Előzmény: hmsoft (37547)
|
|