En megmondom oszinten nem ertem mirol van lejjebb szo. Illetve ha jol ertem, ha en ugy dontok es leadom papiron a telkem azon reszet amit erint az ut akkor karteritest kell adjanak?
Amugy az uj szabalyozasban mar nincsen benne ez az egesz. Az ut marad 8 meter es ennyi. Viszont mire ez vegrehajtodik es az allami foepitesz jovahagyja az egy ev. Ergo buktam egy evet.
Masik megoldas h tenyleg kimerettetem az uj telekhatart es papiron atadom az onkormanyzatnak. ( amit valoban nem ingyen kene, viszont ez eleg rendesen zsarolas .. adok engedelyt ha ujbol kimeretetted a telked es leadod ami a papiron piros.. ) nekem kb 2x 10 meter lenne.
Ez a 21. szazad. Burokracia es szivatas. Ez kell a nepnek. Es varjak arra h majd valamikor ha olyan kedvuk lesz lesoporjek az asztalrol.. De csak osszel mert nyaron nem dolgozik senki..
Elkeserito es szanalmas.
Es a varosunk nagy resze be van pirosozva...
Komolyan azon filozom hogy nagyobb nyilvansoagot adok az ugynek. De persze akkor sztem soha nem kapok epitesi engedelyt...
Meg valoszinu leszarja mindenki..
Az volt az utolso mentsvaram hogy beleferek a foldmerok alltal megaodtt hibahatarba ami 90 centi.. de nekem majdnem 2 meter..
Ebben az egeszben semmi logika nincsen.