hitman30 Creative Commons License 2011.04.05 0 0 1906

Kosz az infokat.

Ma megyek beszelek egy foldmerovel. Talan van valami remeny..amivel megoldhato a dolog.

De en is ugy gondololom hogy mire vegigjatszanank a foldmeros dolgot, 1 csomo penz 2 idoben ugyan ott lennek... Ergo semmi ertelme.

Csak az a felhaborito hogy van olyan idiota aki leul az iroasztalhoz kitalal ilyen hulyeseget es ezzel szivatja a lakokat. Ha lesz idom megkeresem a linket h lehessen nevetni..

Amugy visszakeresve az onkormanyzat honlapjan... semmifele infot nem talaltam errol a "kis dontesrol", csak a szabalyozas kimondasarol es pdf-eket a nagyszabasu tervukrol ami szerintem a telepulesunk 30 eves kolcsegvetesebe sem ferne bele...

Elvileg volt  gyülés de erröl semmiféle értesitest nem kaptunk, es nem csak en nem hanem a korulottem lakok sem tudnak semmi ilyesmirol. Ja kerem hogy a neten ki volt hirdetve... persze mindennap az onkormanytatom honlapjat nezegetem, meg valoszinu hogy a 70 80 eves embereke megallas nelkul neteznek..

MEg a helyi ujsagban is ki volt hirdetve amit hol bedobnak hol nem. De megprobalom visszakeresni a neten ha egyaltalan lehetseges..

Na ennyi