"Úgy sejtem, hogy amit leírtál, az nem egy szabatos jogászi válasz kérdése(im)re, hanem egy Fidesz hívő vélekedése."
Igen, Frimi, teljességgel igazad van. Ha rálépsz a régebbi hsz.-aimra (a PoliDili-n belüli topikok jönnek csak ide), látni fogod, hogy nyíltan bevallom, hogy FIDESZ-KDNP-szimpatizáns vagyok, és bár egyik pártnak sem vagyok a tagja, a FIDESZ-KDNP-hez való gondolkodásmódbeli kötődésem megingathatatlanul erős!
Jogász sem vagyok, ebben is fején találtad a szöget. De azért a politikai eseményeket igyekszem nyomon követni a jobboldali és a baloldali sajtótermékekben is. (Bár a baloldaliakat éber kritikával figyelem;>> hajlanak ugyanis a ferdítésekre -- hogy finoman fogalmazzak... !)
A "Magyar Nemzet" jár nekem, a "Népszabadság" lapjaiból meg a fontosabb cikkeket tartalmazókat időről időre megveszem, hogy lássam, hogyan gondolkodik a baloldal. Ezenkívül még idóről időre érdekel jobboldalról a "Magyar Fórum", baloldalról a "Népszava". Eddig az újságok.
TV-csatornák: jobbról a "Duna", "Duna Autonómia", "M1", "M2", "HírTV"; balról pedig az "ATV", "TV2", "RTL Club".