-1. Ha idézel, ne mondattöredéket ragadj ki, hanem a teljes lényeget idézd, ha nincs szádékodban félremagyarázás.
Én ezt írtam:
"...az Univerzum, ami azért végtelen, mert nem láthatjuk a végét..."
A végtelen emberi kifejezés minden elérhetetlenre.
Végtelenül sok, végtelen távoli, végtelen nagy, végtelen kicsi, sötöbö, és egy nonszensz: "A párhozamosok a végtelenben találkoznak."
Baromság, a párhuzamosok soha sehol nem találkoznak, csak egy idióta szlogen -mint annyi más.
Attól az még tovább növekedik az Univerzum, hogy karunk oly rövid.
A tágulás az ősrobbanás folyománya, mert az űrben nincs semmi ami fékezné a szétvető energiát. Ha bármi fölrobban tágul, míg valamibe nem ütközik. Szted mibe ütközhet Univerzumunk? Legföljebb egy másikba, ha létezne.
Más.
Homeopátia.
"...A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól.[2][3][4] A homeopaták a beteggel konzultálva feltárják fizikai és lelki állapotát[5], majd ennek megfelelően választják ki a gyógymódot..."
Magyarán, vízzel hülyítik személyreszólóan a beteget, kihasználják hiszékenységét, az ember hittel öngyógyító képességét.
Orvosok is alkalmazzák -diplomás kuruzslók is vannak- a hiszékenyek rengeteget képesek fizetni, jól jövedelmez!, bár klinikai orvostól még sosem hallottam, hogy bármiféle mérhető eredménye lenne, sőt értékelhető teszt sem volt sehol.
Sem szaklapokban, sem a NET-en nem jelent meg ellenőrizhető, kontrollcsoportos fölmérés hatékonyságáról.