driftman77 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 3606

Story & tanúlság!

Egy nap javítás VARGAMUNKA-nál:

STORY:

Szimeringcserével kezdődött. A számítógép légtömegmérő hibát írt ki,szét lett szedve. Mint kiderült előzőleg kókány módon javították a légtömegmérő mechanikus csatlakozót. Lecsúszott a cső a turbocsonkról, és így az egyik hiba adta a másikat. Mire készen lett, lement a nap,és rájöttünk arra,hogy ezeket a munkákat már valaki megcsinálta egyszer "előző tulaj" és ki lett fizetve,és most megint meg kellett csinálni és kifizetni. Egy hiba két javítás és két munkadíj.

TANÚLSÁG:

Időközönként átnézetni az autót! Nem mindegy, hogy kivel, és amit mondd-azt kijavíttatni, mert az autód meghálálja! Én pedig hálás vagyok VARGAMUNKA-nak, mert elsősorban megbízhatóságot, hozzáértést, jó munkát és jó végeredményt kaptam.

AJÁNLÁS:

Mindenkinek csak ajánlani tudom! A hozzáértése űbermax!!, Tanács: fogadd meg, amit mondd, mert nem beszél hülyeséget! És nem kizárásos alapon szerel, hanem TUDJA,KIJAVÍTJA a hibákat,problémákat!

Innen is Üdvözlet!