Csak pár észrevétel,mert hétről hétre jobban teljesítesz,mint egy meós.Gondoltam segítek egy picit:
"- 3. ajtó csapódik"-miért nem javítottad meg?Nem nagy szám,végácsin megoldható.
"- plusz a tömérdek hiba, amit 1 karika alatt nem tudtam felfedezni."-akkor honnan tudod hogy van még?Fő az optimizmus
"- "Ellenőrizze a féket, a motort & a fülkevezérlőt" üzenet. (Utóbbinál letilt, váltó üt. Valószínűleg, mert a műszerfal nem illeszkedik. Mindössze 2 csavar a dolgok megoldása...)"-igen,valószínű...
"- 4. ajtó felső pereme elakad a vezetőben"-szakszerű megfogalmazás egy ilyen profitól.Egyébként mit keres ott a vezető?Elöl van a helye.
"- utastéri kábel takarók lazák"-igen,tudniillik azok nem csavarozva vannak,hanem a két szélén sínszerűségek találhatók,és azok tartják ott.Előfordul az ezredik levétel után,hogy kikopnak kicsit,és lazulnak.
"- 1. ajtó jobb szárnya lassú"-na ez még egyszerűbben orvosolható,mint az előző ajtóhiba,tessen akkor kicsit javítgatni,ha már mint mondtad a műszak nem dolgozik...
Annyira jó hallani,olvasni amikor a dilettantizmusának hangot ad egy kívülálló,aki le meri tenni a nagyesküt,hogy ért hozzá...
Bocs ha bántó voltam,ígérem nem válaszolok többet.