ülünkahordótetején Creative Commons License 2011.03.25 0 0 4717

jó, hogy elmondhattam, mert tudom, hogy ti megértitek azt a rajongó érzést, amit én is érzek ez iránt a csodálatos zene és művészek iránt. (Cirro, külön köszönet, hogy az off-omat is méltattad, sokat gondolkoztam, hogy vajon leírjam-e). Már nagyon régóta bennem feszült, és tényleg óriási, hogy véletlenül rátaláltam erre a topicra... jelentem, hogy jól haladok a visszaolvasással, olyan 1/3-át már sikerült átolvasnom, nagyon izgalmas és hihetetlenül informatív ez az egész topic.

mióta olvasgatok, egyre csak egy dolog jár az eszemben, ami tudom, hogy kicsit utópisztikus. szóval arra gondoltam, mekkora nagy lenne, ha sikerülne egy tényleg igényes könyvet összeállítani a Solaris és zenekarai történetéről/munkásságáról/művészetéről. Felhőcske, te tényleg annyit tudsz erről a jelenségről, hogy gondolkodás nélkül rád lehetne bízni egy ilyen könyv megírását/társszerzőségét. Ez az egész csak olyan kósza gondolat, de tényleg mekkora lenne már? régi cikkekből, interjúkból rekonstruálni az egész történetet egész máig, képekkel, minden. meg sok-sok lemezkritikával/értékeléssel. persze a sok minden más mellett egy ilyen projektre már végképp se idő/se pénz, ami nagy kár...