263.1 Creative Commons License 2011.03.25 0 0 156

Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra, remélem nézi valaki.Van egy Passat 32B Syncrom , amit, ha megfizetik eladnám.

A paraméterek:

1986-os, eredetileg 5hengeres 2 literes benzines.DE: 2005-ben, amikor hozzám került átalakítottam(hivatalosan) 1,6TD-re.

A gyakorlatban egy másik 1,8-as négyhengeres bölcsője+váltója+hátsó diffije került bele+egy CY-os motor. A rajta elférő 185/70-14 kerekekkel kicsit kompenzálni lehetett a rövid áttételeket.120 körül lehetett vele tartósan menni.Fogyasztás városban 7-7,5 liter.Amíg volt rajta vizsga naponta használtan, voltam vele Ausztriában is, trélereztem is vele(1750kg-ot vontathat papír szerint!).Aztán 2007.decemberben a vizsga lejárta előtt közvetlenül leszakadt egy dugattyú teteje.Azóta áll, motor szétszedve.Egy másik motor be van rakva, de az meg kompresszióhiányos, úgyhogy kipróbálni ki lehet, de kell egy jó motort gyártani bele.Első-hátsó lengéscsillapítók a leállítás előtt fél évvel újra cserélve, a szélvédő 1 hétig volt használva, szintén új.Hátsó utasok lábainál a taposók rendesen szétrohadva, mert azt nem csináltuk meg előtte.Az eleje, a küszöbök 2005-ben cserélve-javítva voltak, azok még vizsgaképesek most is.Adom hozzá azeredeti 5 hengeres váltót+hátsó difit+bölcsőt, és egy kibelezett Syncro kaszni(az 1,8-as német autó) maradványát is, és természetesen a szétszedett  CY-os motort, ami a forgalmiban szerepel. A benne lévő indítható, de kompresszióhiányos motor alapvetően nem jár hozzá, de meg lehet beszélni.Van itt egy komplett B3-as 80 lóerős (SB) TD-intercooler Audi(osztrák), annak a motorját gondoltam bele, az is eladó.

A Passatért +a felsorolt Syncro cuccokért ,ha valaki ad 250ezret, viheti.A motort, az Audit megbeszélhetjük.

Ha nem viszik ennyiért, előbb-utóbb (he-he ezt mondom több mint 3 éve) úgyis  kilakatolom, és levizsgáztatom magamnak.

Tel.:06309510567