Sziasztok!
Van egy 1996-os 1.9 Tdi A4-esem. Az utóbbi időben kétszer is megállt, elindultam vele reggel, kb. 1 km-t mentem, hirtelen minden létező dolog világítani kezdett a kijelzőn (folyamatosan így is maradt, míg ki nem vettem a kulcsot), a motor leállt és onnantól semmi. Próbáltam újraindítani, izzított, minden rendben volt (töltés, stb...), csak épp a motor nem indult el újra. Persze a körforgalom közepén a reggeli csúcsforgalomban...
Pár perc és néhány újabb próbálkozás után, mintha nem történt volna semmi, elindult és ment tovább. Kb. két hét múlva reggel ismét munkába menet, ugyanott a körforgalomban megállt, tehát kb. 1 km-t mentem, 1-2 perc az indulás után. Minden ugyanúgy, mint először.
Voltam szervizben, semmi hibakód, ők ugyan nem tudják mi lehet... :-( Hagyjam ott egy időre, majd megnézegetik... Addig meg gyalogolok napi 150 km-t....
Lehetséges -e, hogy köze van ahhoz, hogy az utólag beszerelt immobiliser-es kulcs helyett egy ideje az eredetit (régit) használtam, mivel kicsit odavan a bicskakulcs, letilthatott, vagy ez csak rögtön indítózásor lehetséges?
Ha van valakinek bármiféle ötlete, kérem szépen írjon!
Köszi szépen!