zümyke
2011.03.23
|
|
0 0
1332
|
Üdv mindenkinek!
Párizs közelében élő magyar vagyok. Olyan közelben élő magyarokat keresek, akik már azért igazán tudják hogy mi a dörgés Franciaországban. Párommal érkeztünk ide, akinek fél éve igen korrekt, megbízható munkája van. Csupán nekem nem sikerült munkát találni, igaz Én még "csak" két hónapja vagyok itt. A franciát még kicsit beszélem, de tanulom keményen, angol nyelvet középszinten beszélem.:) Tudom, hogy a megfelelő nyelvtudás nélkül labdába se rúghatok, ha tisztességes munkát szeretnék vállalni. Igazából mindent elvállalok normális keretek között, de bármihez képes vagyok alkalmazkodni. Az egyetemen évet halasztok (töri tanári szak), de Magyarországon sem ezen a területen helyezkedtem el. Telekommunikációs cégnél dolgoztam. Szeretnék valami hasonló munkát találni magamnak, de félek, hogy a francia nyelv hiányában még csak nem is reménykedhetek. Éppen ezért, ha valaki tud olyan állásajánlatról, amely csak minimális francia nyelvtudást igényel, vagy tudja, hogy még hol lehet ilyet találni, legyen kedves jelezze. Elvállalok árufeltöltéstől kezdve, bébisintér munkát :) takarítást, Párizsban és környékén. Nagyon sok helyre jelentkeztem, de mindenhol elutasításra találtam. Amennyiben érkeznének hozzászólások, vélemények, beszólások :) előre is köszi.
zümyke
|
|