mmk13 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 954

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Szeretnék kimenni Olaszországba dolgozni és most lenne is egy lehetőségem,de egy kicsit tartok tőle,mert nem tudom mire számíthatok.Sok rosszat hall az ember.

Az a lényeg,hogy aki által kimennék,az az interneten hirdetett állást.Ez egy munkaerő közvetítő cég...(Creative Soul Kft. (GmbH) ) ha valakinek mond esetleg valamit a név.Ez a munka Marlingban lenne,egy kávézó és koktélbárban,bársegéd állás.Elvileg a szállást adják(50 Eurot vonnak a rezsire a fizuból),kaja a munkanapokon 2x,fizu 900Euro a kezdő.Viszont sajna nem mondják meg a kávézó pontos címét és nevét,amíg nem kötöm meg a szerződést a szabályokra hivatkozva...ami nekem azért elég fura...most meg írt a közvetítő pasi,hogy küldjek magamról képet is...nem tudom,hogy mit csináljak ezzel,mert csábító az ajánlat,de azért félek,hogyha kimegyek és ott leszek egyedül,mi lesz velem,főleg ha nem is az a meló,amiben "megegyeztünk"...!!Légyszi adjatok valami ötletet,vagy tippet,hogyan tudnám magam bebiztosítani,vagy inkább hagyjam ezt az egészet a francba...!Köszönöm!!!!