kepzavarvideo Creative Commons License 2011.03.22 0 0 41985

Akkor marad a zajos szinhibás kép, vagy veszel egy rendes kamerát!

Sajnos hiába keresel, ebben a kategóriában nincs sokkal jobb! Valószinúleg a drágább kicsit jobb lesz, de túl nagy különbséget ne várj, és mégegyszer mondom, ne a paramétereknek higyjetek az amatőr kategóriában, mert csak reklámfogás! Az összes paramétert valami más nem reklámozott paraméter rovására lehet csak javitani!!! Az objektiv fényerő az egyik ilyen, ha jó

CSak a saját szemeteknek higgyetek! TESZTKÉPEKET, TESZTVIDEÓKAT keressetek az alapján döntsetek!

A világitás meg lehet hogy szerinted a profik privilégiuma, de ha zavar az olcsó megoldás, akkor keress drágábbat!

Egyébként a falról-padlóról deritett fény bevált a tévénél is, illetve a profi fotósok sem véletlenül a plafonra villantanak a vakuval... i tényleg szép szórt fénye van, mint egy jó nagy távoli reflexernyő! A fejlámpa nem olyan szép képet ad. de praktikus és mobil megoldás!

Bocsi!

Azt nem mondtad hogy fényérzékeny a gyereked! Beragasztod a szemét amikor kiviszed a lakásból? ...ha nem birja azt a pár száz luxot amit tud egy ilyen lámpa.... főleg deritve plafonról, falról... akkor napra nem is viszed? Akkor nem a feleségemhez hozd ha kell róla pár jó fotó, akkor 2000-3000Ws nem lesz jó neki....

A nevem meg az ami, de én legalább tudom miről beszélek! Sajnálom hogy nem érted! Főiskolán oktattam videotechnikát, cégeknél továbbképzéseket tartottam videotechnikából és rendszertechnikából, ha gondolod és túl sok a pénzed lehet ki tudsz fizetni pár órát nálam...

de megjegyzem, vizsgáztatásnál kb azt gondolták rólam, és oda küldtek ahova kb most te...

Előzmény: Törölt nick (41971)