Blau t Creative Commons License 2011.03.22 0 0 57355

Domonyai most nyilatkozott az ATV-n. Jó volt hallgatni. Meg lehetett tudni, hogy minden rendben van az MTK-nál. A csapat remek, Garami kitünő edző és még pszihológusként valamint pedagógusként is nagyszerű. A tulajdonos biztosítja a stabil hátteret sőt stadiont is épít nekünk. (Tiszta Fradi feelingem volt.) A legnagyobb hiba az lenne, ha most felelősőket keresnénk. (Nem értem miért kéne felelőst keresni, ha ennyire minden rendben van.) Egyébként is egyetlen felelős van az idő. Igen - igen az idő!!! Mert a nagyon fiatal csapatunknak még túl nagy felelőség az NB, még érnie kell a fiúknak és akkor remek csapatunk lesz. Domonyai biztosan igazat mondott mint mindig. Valószínüleg a számok hazudnak. Azok a randa számok, amik azt mutatják, hogy az Újpest elleni fiatal kezdőcsapatunk átlagéletkora közel 26 év. Öreg ellenfelünk az Újpest kezdőcsapatának átlagéletkora nem érte el a 23 évet. Persze Domonyainak igaza van, hogy nem kell felelősőket keresni. A helyében én is ezt mondanám. Mert aki keres az talál és Domonyai helyében ezt én se szeretném.