Szia. Akkor rendesen megtaláltuk egymást. Igen tőlem vitted a kacsákat is meg a fürket is. A kecskét is sikerült eladnom egy falubelinek, és az idén ikreket ellett, ebből most fogom majd elhozni a kisfiut. Igen még mindig azzal a géppel keltetek, bár igaz, hogy régi, de szuperül müködik, tavaly minden keltetésem 90-95 % között mozgott. Remélem be jön az idén is. Az utolsó csibekeltetésem julius vége-augusztus elejére esett és a 300 tojból 270 kelt ki, pedig azt hittem, hogy már késő a keltetéshez, de el is fogyott mind egy szemig.
Részemről rendben van a vadkacsa csere.
Ha kikelnek a libák abból is cserélhetünk. Nekem ápr.9-én kelnek, neked?
A fehér pecsenyeliba 700 Ft/db, a landeszinek 800 Ft/db-ja, de ha ugy jó neked, akkor ezekből egy pár darabot cserélhetünk, csak szólj előre, hogy mennyit hagyjak.
Pulykatojót nem tudok, és az a baj, hogy hiába keresel Nógrád megyében sehol nem találsz mostanság, sem magyar kacsát.
Én most hónap végén kapok fehér és bronz pulyka-tojásokat, de hogy mennyit azt nem tudom.
Épp ma raktam fel a hirdetést az expresszre hogy napos libák előjegyezhetők és már hivtak is, hogy nem vállalok-e bérkeltetést is, mert vannak fehér libái, tojnak is. Mondtam, hogy de vállalok, kikeléstől függően fele megy - fele marad és igy ő sem én sem fizetek. Azt mondta hogy ez igy jó lesz neki és ráadásul kiderült, hogy még falubeli is.
Na majd szólj, ha kelnek a libák.