T. Ádám Creative Commons License 2011.03.20 0 0 2898

Vannak dolgok amiket nem biztos hogy nyílvános fórumokon kellene hírdetni ("saját szememmel láttam"). Ha valaki megelégeli a dolgot akkor első körben seggberúgják a biztonsági őrököt (engem mondjuk nem érint mert csak elhaladok a busz garázs mellett). Aztán ha az őrök hárítanak hogy a sofőr vitte be akkor seggberúgják a sofőröket (valószínű hogy kollektívan mert nem fogják megkeresni azt aki beviszi a haverokat). Ez már azért jobban fogja érinteni a fotósokat. Így is vannak olyan sofőrök akik utálják ha fotózzák a buszt és lesz olyan is aki azért fogja utálni mert seggbe rúgták amiatt hogy valaki más bevitt olyan embert a telepre akinek nincs semmi keresnivalója ott.

(Csak egy példa: A bolt raktárába még a saját anyámat sem vihetem be hogy megmutassam neki hol dolgozok)

Elhiszem hogy jó dolog a busz garázsba bejárkálni (én is szívesebben járnék oda suli helyett, hopp de hülye vagyok már nem járok suliba :D ) és ha van lehetőség nem kell kihagyni de akkor nem kéne beirogatni ide hogy honnan tudom hogy a '99-99' hogy van szétkapva és mik vannak még meg az utastérben.

Ez csak egy jó tanács vagy megfogadod vagy nem.

Előzmény: Virtualbus fan (2889)