Komondortanya Creative Commons License 2011.03.20 0 0 1959

Szép jó reggelt Mindenkinek:):)

Mert mint ahogyan az a bizonyos Székely említette a parlamentben: kezeivel a zsebében matat a zsebkendőjéért, hogy könnyes szemeit törölgethesse...

Amúgy nem lakik kint, csak kis házikója van. Felajánlottuk, hogy medvecsapdát teszünk le több helyre, jól jönne a kis húspótlás a kutyáknak, de nem engedte, mondván, hogy a betérő négylábú kóbor kutyáknak nehogy baja legyen.

Az idén csak 3x telefonáltunk neki, hogy jönnie kéne, mert szétvágták a kerítését, hogy be tudjanak menni hozzá...A többi alkalommal a férjem telefonálás nélkül befoldozta neki.

Megjegyzem ugyanezen szomszéd említette egyszer, hogy az én kutyáim nem sokat érhetnek, mert vele mindig kedvesek, csóválják a farkukat, mikor megjön. Hát mondom az biza lehet, de mégse ajánlanám azért a betévedést hozzánk csak úgy véletlenül, mert könnyen veszélyes lehet. Meg is orroltam némiképp, kutyáimmal sértve távoztam a közös kerítéstől.

Mit ad Isten, következő találkozáskor mondja nekem, hogy mégiscsak nekem lehet igazam, mert ahogy meglátták mikor érkezett ma, majdnem széttépték a közös kerítést...

Hát no. Mindenki értelmezze a saját szája íze szerint.

Előzmény: suplatyi (1957)