Lacee83 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 1012

Íme az enyém 16"-os felnikkel (Dezent L). Próbáltam 15"-ost is de azon nekem túl "vastag" volt a gumi. 18500Ft volt darabja igazából ez az egy volt elérhető távolságban ami jó is volt rá. Szerintem egy sokkülős jobban mutatott volna rajta....

A gondom inkább az volt hogy hiába hirdettek mindenféle felniket akárkit felhívtam kiderült hogy igazából csak 4*100asuk van és mozgókúpos csavarral menne fel. Azplusz pénz meg amolyan félmegoldás (bár állitólag teljesen korrekt) Tehát a 4x98 nem egy gyakori méret. ET számát nézve ez igy is kintebb van mint az acélfelni de a gyári sárvédőszélesítés miatt nem lóg ki. 

Ajánlom figyelmedbe az általad írt márkáknak van internetes oldala ahol virtuálisan rápróbálhatod a kocsidra. A felni árát befolyásolja még a design is lehet 30-40%al több csak mert szebb vagy újabb fejlesztés nem biztos h minőségibb.

Mostanában már nagyon sok nevesincs alufelnit látni. Ezek a Dotz Dezent és Alessio  stb felnik azért elég régóta a piacon vannak ahoz hogy legyen róluk vmi tapasztalat.

Nekem volt korábban MIM felnim elég peres gumival. 6év alatt nem ment szét a kocsi futóműve. Igaz egy 405-ös peugeot futóműve ilyen szempontból nem túl kényes.

Előzmény: Kovi74 (1010)