Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57283

Semmi gond.

Hidd el én sem önsanyargatásból jöttem be oda, amit mindenki más nem zsidó elkerül, mint a pestist, ha nem vettétek volna észre....

Azt meg több diploma után nem hiányzik, hogy megkapjam amit, bár ilyenektől nem zavar. Félreértés elkerülésére az ilyenek alatt nem zsidót értem, hanem az ilyen embereket, kik továbbra sem konkrétan emelnek ki valamit egy hozzászólásból, ez múltkor sem igazán sikerült nektek, hanem általános mocskolódás, vagy emberi gyalázás, felsőbbrendű lenéző szövegek, ez mindig megy még nektek..

Egyszerűen, mint múltor is fogadtam néhány kollégámmal(köztük néhány zsidó vallású de nagyon jó magyar emberrel, és itt a hangsúly az EMBEREN van, nem a magyaron, bár sajnos Kispest szurkolók, de nem lehet mindenki tökéletes...:) ), hogy ezekre ti, hogy reagáltok. Egyikről olvashattok írásokat rendszeresen.  Gondoltam lássák a helyzet erről az oldalról is. Bejött, most is. Az a röhejes, hogy a néhányból két hozzászólásomat nem is én írtam be, hanem ők(felajánlottam nekik), mondván erre mi jön, hogy lássák. Mindig mindent ki lehet számítani itt, nem volt kockázat. Két zsidó(nem csak mondják magukról, hanem hithű vallásos és büszke zsidó és magyar emberek, kíváncsi vagyok ezt itt hányan mondhatják el ,főleg a vallásos részt) szívből jövő beírására akadtok ki és jönnek a jelzők, ennél röhejesebb helyzet nem is lehet, bizonyítva állításomat, hogy nincs és nem is lehet kommunikáció.  Valaki vagy beáll és mindenben egyettért vagy kussoljon.

Erre jók vagytok mert nagyon sok mindent be lehet mutatni. Állatorvosi ló. Ez van most, így állunk. Majd megadom hol olvashattok a médiában két bejövetelemről és erről, feldolgozva, az arra jött reakciókról összegzést és idézeteket. Gondosan lementettem mindent, mert nem semmi. Igaz főleg a múltkori volt a hatásosabb. Egy kis időt kellett várnom azután, mert biztos ami biztos.

Most pedig:

Kérem a moderátort kérem törölje a hozzászólásaimat innen, ne zavarja tovább ezen "urakat" az én "röhejes és pszichopatológiás" beírásaim.

További szép mocskolódást, gyalázkodást, vagy beírásokat, hogy ilyennel nem is foglalkozunk, stb !

Hali !

Előzmény: r.tonyo4 (57276)