Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 105

Ehehehe....

Khm....szíves engedelmeddel vagy nélküle - azzal a két évnyi kábeles műsorszolgáltatónál eltöltött időm tapasztalásával - mostan szólnék pár kedves szót, EchoTV-ért hőbörgő lelkedhez, mely egyébként topikoddal együtt roppant szórakoztató. :)

Történt eccer - időpontot és helyet most szándékosan nem írok - hogy, hogy nem, a város egyik legnépszerűbb csatornája - HirTV - közölte a szolgáltatókkal, így velünk is, hogy cirka egy hónap múlva áttér a cryptoworks-ös kódolásra, ami annyi tesz, hogy ingyenesből fizetőssé avanzsál, a kártyát ugyanis meg kell venni ahhoz, hogy fogni lehessen. Ráadásul olyan összeget kértek a szolgáltatóktól, hogy komolyan felmerült a szerződésbontás is. A lényeg, hogy az áttérés napján még nem volt aláírt szerződésünk velük, így a csatorna eccer csak hopsz(!), eltűnt a palettáról. Na ne tudd meg, a sok hozzád hasonló jobber mecsoda kommunistázást meg rinyálást rendezett, voltunk mi akkor mindenféle rohadékok, csak rendes emberek nem. Persze hiába magyaráztuk szerencsétleneknek, mi történt és miért nem kapják meg a napi mantrájukat, nem nagyon zavarta őket. Pont, mint most téged...

Az echo átkerült egy drágább csomagba és akkor politika, nem üzleti döntés esetleg.

Na de visszatérve a példának felhozott esethez, azért megszületett az aláírt szerződés, a részletekbe nem mennék most bele mélyebben, a csatorna újból bekerült a többi közé, csak pont emiatt a fizetőssé tétel miatt egy csomaggal feljebb ment. No és természetesen jött a rinyálás ismét és hiába magyaráztuk, hogy miért.... 

Nos lehet ez is egy ok, de az is, amit itt már előttem forszíroztak: szimpla nézettségi adatokból kreált üzleti döntés. Nyilván nem azt fogják egy emelettel feljebb rakni, amelyiket senki nem nézi, mert abban semmi logika nincs. Így jártatok basszus. Én elhiszem neked, hogy szemét dolog ez a UPC-től részvétem, osztozom fájdalmadban, de ez kurvára lényegtelen. Tessék tudomásul venni, hogy ez éppen olyan üzlet, mint a sarki trafikban cigit, vagy zöldséget, vagy tudomisén mit árulni..... Nem kívánságműsor a választék és az ár, takacsikám, legföljebb nem veszed meg, vagy keresel olyan helyet, ahol olcsóbban adják..... :P :)

Előzmény: takacsi (82)