Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57270

Blau_t

1/ Többször elolvastam az az ominozus két beírást és nem tartom "borzasztó, rosszindulatú és primitív"nek.

Ezért érdekelne konkrétan mi volt azokban, mely szerinted ezeket a jelzőket megérdemelte, ne általánosságban, hanem konkrétan, tényeket, konkrét mondatot, az ellenvéleményeddel.

Továbbra is az a véleményem:

1/ Nem tőlem kell félned.

2/ Két magyar egyetem fiatalságának a gondolkodását látom, érzem, hallom, ezért írtam amit.

Most a kreszgéza féléket hagyjuk, mert az ő tömény gyűlöletük, lenézésük több kárt okoz nektek, bármely tényleges zsidógyűlölő fröcskölődésénél. Látom, hogyan reagálnak a fiatalok ezekre, de ez is a ti dolgotok.

3/ Ha nem akkor nem, mert nem állsz szóba velem, nem alacsonyodsz le, de ha elolvasod a 57243 és a 57240, akkor várom a véleményed, de nem ide, mert itt nem lehet normális hangnemben beszélni erről, hanem magánban, az email címem él.

Szerintem így lehet sok mindent tisztázni, és ha utána is úgy érzed, na nem, ez egy aljas zsidógyülőlő, akkor valóban ilyennel a Te helyedben én sem állnék szóba.

Én vallom, hogy rajtatok nagyon sok múlik, persze nem kell mindenkivel szóba állni(gerinc legyen meg), ha valaki itt nem akar velem, én nem sértődödök meg, elfogadom,  hísz magam is kreszfélékkel én sem állnék szóba. De az, hogy kommunikáljatok magyar emberekkel ezekről, azt én szükségesnek érezném a helyetekben.

Mert vagy Tompus és a hozzád hasonlók írásai jutnak el a többi nem zsidó magyarhoz, vagy a kreszfélék fröcsögő gyűlölete. De erre írtam ez már tényleg a ti jővötök, a bajotok és dolgotok.

Elnézést a hibákért siettem és van munkám elég.

Ha nem írsz azt is megértem, semmi gond, gerinc és tartás legyen mindenkiben, ha úgy érzi, hogy......

Előzmény: Blau t (57268)