Aeslan Creative Commons License 2011.03.17 0 0 2589

Üdv!

Kipróbáltam ma a 33-as család garázsmeneteit este, ill. egyet, épp 233E jött, le akartam tesztelni, megáll-e. Meg is állt, felszálltam. Sőt, minden érintet megállóban lelassított. Nézte, van-é fölszálló. Kelenföld, város-központnál fel is szálltak páran, de szerintem összekeverhették a 7-es családdal, így szólni kellett a Kórháznál, hogy végállomás. Én természetesen tudtam. De elviekben a garázs előtt van még egy olyan megálló, ameddig elvihetné az utasokat, nem?

Összességében jó húzás volt ez a BKV-tól, mert azért ki van használva, és van értelme!Pláne akiknek épp kapóra jön. Legalább visszatértek a Fehérvárira hosszú idő után a metetrend-szerinti buszok. Köztük az egykori 3-as, habár csak garázsból ki-, ill. bemenet. Kár, hogy a reggeli garázsból kiálló buszokat ne jelölik, csak a garázsba beállókat. Pedig meg kéne teljesen hirdetni. Valakinek véletlenül nincs erről infója, pontosan melyek, mikor indulnak forgalomba álláskor? Ill. szívesen fogadom a haza meneteknél is az időpontokat, mert ahogy néztem, azok sincsenek teljesen meghírdetve.