4umos Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3967

valahol azt mondom, simán megértem. könnyen bele lehet ám fásulni, ha állandóan kisebb lepukkant "b", "c" kategóriás helyeken lép fel egy zenekar, kontinensen belül autóbusszal zötykölődik hosszú órákon át, miközben az a lakása is. nem mindenkinek adatik meg, hogy "everything is first class" /ahogy lars ulrich mondaná. :-) / meg csak behuppansz a magán jet-be, és 1-2 órán belül bárhol ott vagy. lehet a zeneírás még mindig örömet jelent mustaine számára, ezt nem vonom kétségbe, de a hakni szerintem neki már egy ideje dög unalom (lásd. killig road c. szám szövege) és csakis a kötelező pénzszerzésről szól, különben miből élne? azon meg már rég túl van sztem, h annyira élteti őt a rajongói szeretet, a közönség, h ne lenne meg nélküle, vagy hogy ez inspirálná. a koncertjein is szinte nulla kommunikációt folytat saját közönségével a számok között, inkább csak gépiesen eldarálja a műsort, aztán húzás. az meg, h juniort visszavette, és úgy kommunikálta le, h mekkora keresztény, és milyen nagy dolog a megbocsátás, egy nagy kamu szerintem. igazából kurvára unhatta magát turnékon, h szinte mindig új arcokkal lóg, akikkel nagyon nincs közös múlt, téma, egyetértés, hogy inkább visszavette a régi cimborát, akivel rengeteg közös emléket tud felidézni, és elviselhetőbb így a hakni. ez a slayer-el való közös turné (amellett, h jövedelemzőbb is) állítom egyfajta felrázása az unalms turnézásoknak mindkettőjük számára.

Előzmény: Törölt nick (3966)