Te agyalágyult hülye.
Ha nem csak a saját gyűleletedből indulnál ki akkor tudhanád, hogy a Fradi topicban és máshol is annak szervezője vagyok (mások jobban), hogy legyen amennyire lehet normális világ nálunk.
Egyik legtöbbet támadott alak vagyok ott, kik azért nem kedvelnek egyesek, mert én szurkolóinkban is látok sok hibát és ezzel kivívtam sok ember haragját. Ennyit erről. Nyilván csak álcából csinálom, de közben építem az új náci mozgalmat.
"ilyen világ van"
Én arról irtam, hogy amíg az iskolában az megy ami, és olyan generációk jönnek ki amik, az a kor mikor én voltam gyerek már nem jön vissza. Ha valaki úgy mocskolódhat a suliban, ahogy mi nem, de most gond nélkül, akkor az a lelátón is fogja, ez van. Ez nem jó, de tény, korszellem.
És a lényeg én nem jöttem ide fecsegni, én egy embertől jöttem kérdezni ez Tompus, kit a Fradi topicban is legtöbbre tartanak közületek, mert egyenes, van gerinc ami rólad és másokról nem mondható el. Tőle még a kritikát is elfogadom.
Ami meg a fajelméletet illeti.
Érdekes elméletem lehet, ami alapból mindig úgy kezdődik, hogy ebben az orszgban senkinek sem lehet baja származása és vallása miatt.
Hát mit ne mondjak, ez már veszélyes, ki tudja mi alakulhat ki ebből...
Én soha sem tagadtam meg gondolataimat, ezért is fogadnak el sok helyen (Maribor a megmondhatója, nem sok Fradista írogathat baj nélkül a lilák topicjába, én megtehetem), iagz nem is szeretnek sok helyen.
Nem szoktam fröcsögni, amit mondom vállalom.
Nem szeretem a fajtádat, és itt nem a származásod csoportja a lényeg, hanem a magatartásodból eredő csoport. Ilyen alapon Tompust(és két három embert itt) is utálnom kéne, és a hozzám hasonlóknak, de tiszteljük, hogy is van ez ?
Soha sem mondtam, hogy szeretem a zsidóságot, nyiltan mondtam, hogy nekem Trianon fontosabb, mint a holokauszt, mert az engem nem érintett, nem hazudok, nem beszélek mellé, de nem én vagyok a nácizmus maga.
Ezen az indexen én legyek nektek a legnagyobb problémátok, jól járnátok.
Én nem barátkozni jöttem ide(ott nem tartok, hogy a hozzád hasonlókat újra és újra el kelljen viselni), egy témában ami most nálunk fontos, a magyar foci jövője szóltam hozzá (hátha olvasok valami fontosat)és alakult ki egy normális beszélgetés, de mindig addig míg te és két másik meg nem jelenik.
Én Tompustól kérdeztem alapból valamit, mert kíváncsi voltam rá. Ennyi.
De húzok is, nem zavarok itt bestiális nácizmusommal.
Jó gyűlölködést !!!
Tompus ha még hajlandó vagy a kérdésre válaszolni csak kíváncsi vagyok rá, mert ez konkrétan szóba került egy Fradista megbeszélésen a vendégszektort érintő ügyekben, én már nem írok rá választ ide. Előre is köszönöm a választ, ha nem akkor sincs gond megértem.