Joejoe1974
2011.03.16
|
|
0 0
11585
|
Akkor meg kell kérdeznem máshol is.A helyi autós-motoros boltban eddig egy nagyon normális fickó volt,mindent kibontott kérésre,megmutatta,megmérte stb.Most főnöke van helyette,aki a két és négyütemű olajat is keverte.Lehet másik nyugdíjba ment,vagy pedig leépítés volt anyagi okból.De örülnék ha csak szabadságon lenne.A gyujtást megnézem,de mostanában még meghalni sincs időm. A saját dolgaimra is alig marad idő. Pl ilyesmikre megy el a szabad időm. A robogó gyári japán sztenderrugója 20 év után tört el. Tettem helyette egy másikat amit otthon találtam. Tavaly ősszel vettem egy kisipari rugót,azt hiszem Babettáét. Tegnap a haveromék háza előtt letört a rugó füle.Feldrótoztam. Ma vettem másik rugót,de ennek a mérete más. A rugótartó csavart ki akartam tekerni,erre letört a feje. Csináltam egy lemezt amibe bele tudom akasztani a rugót. A próbák során párszor levertem a bütykeim. Kiderült hogy az új rugó gyenge nagyon. Elő a régi rugót,és új fület hajtogatni neki. Ezzel elment némi idő. Utána meg már dolgom volt. Az sztergályoshoz el sem jutottam. Ugyanis a Mustang agyon a zárt részen le kell síkba szedni hogy felfeküdjenek a csavarfejek. A csapágyakat kiütöttem,azok már akadnak. Majd kapnak porvédős ZKL csapágyakat :) Az olcsó és jó. |
Előzmény: TyerCorp01 (11583)
|
|