Szerintem próbálj meg nem félni, mert elképzelhető, ha valamit változtatnál az étrendeden akkor a gyomor-, bélrendszered nem lenne annyira megterhelve és jobban működhetne. Vannak alappilérek, ezeken túl ki kell tapasztalni.
Délelőtt azon is gondolkodtam még, hogy a hőemelkedésed a torkod gyulladása miatt is lehet, mert ugye minden gyulladás fokkozza a testhőt, eltérő mértékben. Van persze, aki ezt meg sem érzi, vagy másként reagál.
Igen, már régóta nem találkoztam szteroiddal.
Az unokatesvéred a szteroid szedés mellet eszik cukros kajákat?
Nem rég rendeltem egy komolyabb bélregeneráló készítményt, aminek az összetétele is megbízható, tehát nem szintetikus trutyi, néhány napon belül elkezdem szedni. Csak hát ugye jobb lenne valami olcsóbb és szintén természet szer, mert pénzügyileg ezt nem lehetne bírni középtávon sem. :(
Hát, két éve lerokkantattam magam a bajtársaim tanácsára, mert már nem tudtam suliba sem járni, dolgozni meg pláne. Az a napi 20 nagydolog és a szelek (jelenleg sem tudom ezeket tartani), tályog a fájdalom lehetetlenné tették emberi létezésem.
A délelőttök itthon teltek, délutánra meg vagy jobban lettem vagy nem.
Most azér már tudok biciklizni, plusz sokat sátálni, néha kíméletesebb erősítő gyakorlatokat is csinálok itthon, ebből többet kellene, de hamar elvész ez a lendület. Vécére már kevesebbet járok, jobb az erőnlétem, de közösségben dolgozni, na az sajnos még ki van zárva, plusz ha stesszelek valamin azért ront a helyzeten.
Féltem is nagyon magam, hol van már az a régi tudati szabadság, amikor még környékemre sem jöttek a fájdalmak, bajok.
Több fórumon is fent vagy egyébként?
Nekem is lehet, hogy több helyen kellene érdeklődnöm.
Ha decemberben szedtél legutóbb antibigyót, és ha azóta nem volt átfogó bélregeneráció, akkor ettől is lehet a nagy fokú szelesedés.
Amikor belekerültem ebbe az egészbe fogalmam sem volt, hogy ilyen betegség is létezik, és amikor utána olvastam, azt hittem rémálom az egész. Lassan majdnem minden elért, ami egy Crohn-beteget elérhet.
El tudom képzelni milyen most neked így bizonytalanul, ráadásul, hogy tisztában vagy a dolgokkal, de a tüneteid nem utalnak egyértelműen erre a kórképre!
Iszogassál továbbra is, én is így teszek! :)