Delphmar Creative Commons License 2011.03.16 0 0 24333

Szerintem a torkomat a gyulladt pajzsmirigyem bánthatja. Ugy kezdődött az egész, hogy kb.15 hónapja egy extrém megfázás eredményeképp begyulladt a torkom, aztán mikor az 5-dik antibiotikum kúra után sem akart javulni kezdődött el a véget nem érő tortúrám. Reflux gyanú miatt kapásból megtükröztek, de nem találtak semmit. Aztán jöttek sorozatban a kivizsgálások. A környezetemben nem vesz már senki sem komolyan, azt hiszik hogy hipochonder vagyok. De érzem, hogy valami nem stimmel. Na és ezek a furcsa béltünetek sem normálisak.

A sima kamillateát vagy a vadmajoranna teát próbáltad már bélgáz ellen? Állítólag nagyon jók, -bevallom, nekem viszont nem segített- nem mintha bíztam volna benne, de kipróbáltam. Meg valamilyen gyöngy is nagyon jó, sajnos most nem jut eszembe a neve, de majd utánanézek. Nem tudom, neked mi megengedett a Crohn miatt. A natúr párolt halnak viszont nagyon kedvező hatása van, remélem szereted a halat:-) Nálad hány évesen kezdődtek a gondok? 

Remélem, sikerül találnod valami hatékony szert a bélgáz ellen, eszméletlen kellemetlen, tudom:-((

Már iszom a sima buborékmentes vizet, és most kaptam egy kenőcsöt az aranyeremre, remélem történik valami...

Szteroidot kell szedned? 

Előzmény: Zsanna05 (24332)