Na nehogymáááá Te találtad nekem Sallyt!!! Na ez azért már több a soknál! Már rég leveleztem Solveiggel mikor egyáltalán megmutattam a képet!
És hogy azt mertem mondani, hoyg nem adom neked azt az egyetlen kölyköt amit én akarok megtartani? Hát bocsika:-( Sajnálom, de az élet már csak ilyen. Másnak se adom, Neked sem. DE. Ha jól emlékszem, amikor Sallyt hazahoztam, és az legyen az én problémám, hogy mennyiért, már akkor is azt mondtam, hogy ez a kutya az én játékom! A kölykei nem eladók, sem most sem máskor. Ha mégis lesz véletlen valaha előadó kölyke, azt meg fogja tudni bárki akit érdekel... Ha meg segítségről van szó, amit én valaha valakitől kaptam, azt meg lehet számolni egykezemen bőven, hogy ki az aki bármiben segített nekem valaha a kutyázásban. De nem is nagyon igénylem.
Amúgy hidd el, és jól megvagyok a saját tulajdonú városodban szervezett kiállítás nélkül, is, az én kutyáim elérték mait eddig el kellet érniük, és ez nekem jó így.
Szóval tényleg befejezhetnéd az alaptalan vádaskodást. Szerintem téged senki nem támadott hátba... Ellenben egy iedje mást se csinálsz itt a fórumon, mint tamdsz mindenkit aki él és mozog. Xavanot, Engem, Krisztit, a handlerét, a bírót a mindenkit.
Sally kölykére visszatérve, meg hogy a fenébe tudnék neked olyan valamit odaadni, ami nincs? De ezt szerintem annó is megmondtam, hogy nem zárkózom el semmi elől, de az első szuka kölyke az enyém, és ezen nem vitatkozom. És az bizony minimum egy évet várat még magára! A snassz ócska fekete toycsi meg...őőőő miről beszélsz???? Tudtommal van egy barna szukád, aki még soha nem tüzelt, ha fog is, nyilván nem az első tüzelésénél fedezteti valaki, és nyilván egy toy szuka szül vagy 100-at, hogy előre eligérj bárkinek bármit. Még ha kapsz is engedélyt a színkeverésre, akkor is mi a biztosíték, hogy fekete szuka lesz az alomban? És ha lesz is, amúgy tényleg nem sokra megyek egy apricot kennelben egy barna hordozó feketével... Még ha apricot hordozó fekete lenne, de akkor is ugyanot vagyok, minden fedeztetése engedélyköteles.
De mintha megint olyan dolgok miatt köpködnél rám is már, ami nem is létezik!!!! Hol van az a fekete szukád, mami nekem nem kellett?????? Arról meg nem tehetek, hogy nem sikerült NEKED külön legyátratnom apricot szukát. Jobban zavar, hoyg magamnak se sikerült... De ez van. Így jártam. Ettől mgé nem kötöm fel magam...
Te viszont legalább engem hagyjál békén... De inkább mindenkit.