Oblivion Creative Commons License 2011.03.14 0 0 660

Nem voltam én sehol, és csak állampolgár vagyok, viszont a tények azok tények, az pedig hogy ennek az országnak Magyarország a neve az 1100 éves történelmi tény. Így ebbe belekötni véleményem szerint szimpla ostobaság. És különben sem hiszem hogy sarkallatos pont. Igaz lehet hogy van aki azt mondja ha például egy külföldi megkérdezi tőle hogy honnan jött, azt feleli hogy a Magyar Köztársaságból, én személy szerint azt felelem hogy Magyarországról. De ez lehet ízlés kérdése.

Rasszistának sem gondolom magam, de a tények ebben az esetben is tények maradnak, még ha sajnálatosak is. Ráadásul jogos fórumozótársunk kérdése, miszerint az apák miért nem kapnak több szavazati jogot. Ha liberalista lennék diszkriminációt harsognék. Ez is lehet egy érv amellett hogy ezt miért nem állja meg a helyét.

Szerintem sem lett volna szerencsés kizárólag a címeres zászló használata, viszont az elnyerte a tetszésemet hogy a történelmi címereinket is használhatjuk, talán nem nyeli el pl. a Kossuth címert a feledés.

Ma reggel olvastam hogy eddig több mint nyolcszázezer kérdőív ért vissza, ammi nem rossz az összes szavazópolgárt figyelembe véve, igaz lehetne sokszor több is. Kiváncsian várom hogy figyelembe veszik-e őket. Ha igen valószínűleg kiveszik például a plusz szavazati jogról szóló részt, mert abból kiindulva amit itt olvasok hozzám hasonlóan talán a legtöbb visszaküldő azt kérte hogy ne legyen benne.

Előzmény: Rübezahl (627)