Beza, de ezt csak így lehet vizsgálni:) Kérdezgetve:) A szubjektív élményekkel beza ez van.
Mivel emberek vagyunk, ezért az átéléseink természetes mód fedik egymást ebben abban. Mint az ébrenléti világban. Nagyon máshogy tapasztaljuk elmondások szerinta valóságot, viszont közös pontok vannak. Amúgy az emberek nem is tudnának beszélni a dolgokról.
Én abból szoktam kiindulni, hogy olyan szinten mozgékony-e ahogy ébrenlétben tapasztalod.
Egyébként ha az ember tudatosan fejleszti önmaga éberségét, amire rengeteg módszer van, az egész éjszakát akár tökéletesen kristálytiszta tudatossággal végig tudja figyelni. Még a mélly alvás időszakát is. Az eléggé különleges élmény.
Ám behavirosita álláspontból akkor az sem értelmezhető, hogy gondolkodó lény vagyok, mert abban sincs semmi objektív, mert nem látja. De önmagunkból kiindulva ezt feltételezhetjük:) Ehhez jön még az, hogy a másik mit mond:) De mivel emberek avgyunk, közös világot alkotunk, az érzelmi megnyilvánulásainkban is sok az átfedés, így ezek azért közös alapot adnak. Nem úgy mint egy ember és egy polip társkapcsolata esetében :D