Törölt nick Creative Commons License 2011.03.11 0 0 107

Ám megmondom ődszintén a szkepticizmus nagyon durva formáját is sokszor többre tartom a mai világban elharapózó ezo mazo maszlagnál. Mert míg az előbbi két lábbal a földön van, ha belebetonozva is :D az utóbbi ha kettőt pukizik, is azt hiszi kopogtatnak a végbelén az angyalok:)

Én is hallottam olyat egyik ismerősömtől, hogy ő utoljára gyerek korában álmodott:) Szerintem mindenki álmodik valamilyen szinten, ha nem is minden este, de időszakonként, max nem emlékszik rá, mert tompa.

A nyugaton kialakult ateizmus materializmus szerintem nem más, mint egy primitív válasz egy primitív istenképre. Egy archaikus normál kultúrában ilyen elő sem fordulhatott volna. Lásd India vagy Kína, vagy Tibet, vagy millió más kutúrát. Az nem érv, hogyha kupán vágják az embert akkor nem lesz tudata, ez bizonnyíték az anyag alapú tudat mellett, mert ez hogy is mondjam.... minden este megtörténik egy ideig mindenkivel:D És nincs olyan primitív kultúra, aki erről nem tudna. Ez csak a tudat egy működési formája (vagy inkább kihagyási formája).

Ami egyébként meghaladható.

Előzmény: Zoathan (105)