Halihó!
Sokára, de azért ideértem. Be vagyok sűrűsödve, a hullámok még mindig zaklatnak, szóval elegem van. De legalább jön a tavasz, nézzük a dolgok jó oldalát. :)
Amúgy olyan régen jártam erre, hogy megint elfelejtettem, hogy előbb be kéne lépni. Minek kellett ezt így bevezetni? Hozzászólni úgyis csak bejelentkezve lehet, akkor miért nem volt úgy jó, ahogy régen...? Áh, már megtanultam, hogy a jól bevált dolgokat valahogy mindig át kell szervezni...
Mindenkinek megvan a maga keresztje... ezt én is tudom. Még ha csak látatlanba is. De kezd elegem lenni abból, hogy nem képesek emberszámba venni. Hogy ha kell, átnéznek rajtam, és eltaposnak, ha valami nem tetszik. Ha nem úgy táncolsz, ahogy más fügyül. Ha csak egy aprócska hibát vétesz, már egy utolsó szardarab vagy - és hát, emberek vagyunk, s mint olyanok, tökéletlenek. Ergo, hibázni is szoktunk. De ha valamit jól csinálsz, az meg természetes... Én nem vagyok az a típus, aki rosszat kíván másnak, inkább csak közömbösen tekintek emberekre, de már azon a szinten vagyok, hogy kötelet neki, és használja is... Csúnya dolog tudom, de a gondolataimnak, érzéseimnek nem tudok gátat szabni. Már nem.
Hjaj, de nem akarok ám panaszkodni, de valahogy ha ez tölti ki majdnem az egész heted, nem könnyű kikapcsolni. Jó, hogy jön a hosszú hétvége, legalább egy kis szusszanás is belefér.
Aha, csapatban megy a spinning. Még nem jutottunk el odáig, de zumbán már kétszer voltunk. Egész jó, csak a helyzet az, hogy fárasztó, és kéne hosszá egy kis kondi, amivel mi egyelőre még nem rendelkezünk, de rajta vagyunk a témán. Majd akarunk béletet venni, meg most el akarok majd járni futni is. Még cuccokat is vettem az edzéshez, szóval tök felkészült vagyok. :) Meg a mozgás amúgy is jó feszültség levezető. :)
Hát a Pöngyét eddig még nem képzeltem el kendővel a fején, de most megtettem. Nevetnem kellett. Sapkában is mindig kinevetem. :DD
Amúgy megvan a koszorúslány ruhánk, tök szép. Be is scenneltem, de lehet, hogy kitöröltem a képet. Na mindegy, majd ha nem felejtem el, akkor megint megcsinálom, és megmutizom. Amúgy bordó színű, és abroncsos. Még nem volt abroncsos ruhám, és azt hittem nehéz lesz, de nem, mert tök könnyű.
A hegeim még gyógyulgatnak. Már összeforrt a bőr rendesen, de még piros, szóval még van mit halványodnia. Elkezdtem bioptron lámpázni is, remélem jót tesz neki. Meg ugye a körömvirág krém, ha el nem felejtem persze. :)
Amúgy most új projekt van láthatáron. Márc 31-én megyek a Szempont Klinikára vizsgálatra, és ha alkalmas vagyok, akkor utána jöhet a szemműtét. Már régóta szerettem volna, de most rá is szántam magam. Vagyis még fosok, de... az anyajegylevételtől is fostam. :) Meg majd a vizsgálaton úgyis elmondják amit tudni kell, mik a kockázatok, mik sem, mire lehet számítani. Majd meglássuk. :)
És feléd mizújs?