Sziasztok!
Én csak azért gondoltam, hogy írok ide, mert emlékszem még, amikor a nagy NAP előtti HÓNAPOKBAN idegroncskénk éltem át minden órát, mert folyamatosan azon kattogtam, hogy mi nincs meg, kit felejtettem el visszahívni, kinek ment ki a meghívó, és kinek nem, de még őt és őt fel kéne hívni, és közben a ruhámat be kellene vetetni, mert már fél éve el van rakva, és közben 2 hónapja fogytam 5 kilót... pffff!!
Ezek után persze elég jól sikerült, de például kivoltam borulva vőfélytől (olyan szövegeket tolt 3 pohár bor és egy pálinka után, hogy haza akartam küldeni, de melyik a nagyobb tré - egy részeg vőfélyes lagzi, vagy 'tudod, az a lagzi, ahonnan hazaküldték a vőfélyt' ... hát maradt). A zenekar hajnali kettőre majdnem megmurdalt, össze-vissza játszottak, szóval az én maximalista igényeim közel sem elégítette ki a saját szervezésem.
Na és ezek után jött a barátosném esküvője 1 hónapra rá... annyira tükély lett, hogy már giccs... én meg belesárgultam a kis fekete rucimba, mire hajnal lett...
És hát, tudom, amit tudok... Ő ugyanis nem magának szervezte... Igaz, a férje megmondta, hogy inkább állja a költségeket, de nem hajlandó, egy az enyémhez hasonló idegösszeomláshoz közeli állapotot testközelből végignézni :). Így kerestek egy viszonylag kisebb céget (valami Bahia Congress, úgy emlékszem) - mert azért egy nagy céget fizessen meg az, akinek a pénztárcája is akkora, na mindegy - és hát ez a csapat baromi lelkes volt, és le a kalappal!
Szóval ha engem kérdeztek, megéri megbízni valakiben, és kiadni a melót, mert tiszta röhej, hogy ifjú párként rogyadozol a pap előtt, és kábé lehelled az igent a másik arcába :))