Ez mind szép és jó,és részben igaz is.
Viszont már kb. vagy 3-4-szer megakartak műteni,mondván,hogy muszály.....nem engedtem , aztán szép lassan elmúltak a tünetek, semmi bajom nem volt. Már rég szét lennék szabdalva ha engedtem volna, úgy,hogy utánna évekig éltem tünetmentesen, mégsem haltam bele,hogy nem műtöttek meg. Ahogy panasz van, előkapják a medrollt. Nekem 2 hét alatt olyan mellékhatások jöttek amiket viselek egy életen át.
Szerintem én még távol vagyok attól,hogy műteni kelljen meg hasonlók. Fiatal még a szervezetem hozzá, ezt az orvosom is elismerte.
Van olyan Chronos ismerősöm aki kemény fizikai munkát végez minennap, napi 10 órába. Össze-vissza eszik mindent, amiktől még egy esészségesnek is ketté állna a füle....és semmi baja. Szervezet és egyén függő. Van olyan ismerősöm aki szintén nem tud utcára menni se sokszor, nem dolgozik, nem tanul stb.
A lényeg,hogy csak megkell tanulni ezzel együtt élni, kezelni az életjelyzeteket, ehhez kértem volna szakember segítségét.
Egyébként valóban nagyon szteroid ellenes vagyok de mikor nagyon gáz van azért eddig a doki mindig kitalált valamit,hogy elkerülhessem.
Pl. legutóbbi kórházi nyaralásomkor beöntésbe adta a szteroidot, így a nyálkahártyán szívódott fel közvetlenül, nem terjedt szét a vérben.
Segített és mellékhatás se lett. Persze nyilván ez is egyén és súlyosság függő.
Nekem már az orvosom is ajánlott kimondottan erre szakosodott pszichológust csak egyszerűen nem tudtam elérni sehol.
Én kedves medroller arról beszélek,hogy ezzel nehéz együtt élni és valljuk be elég KELLEMETLEN, még egy pasinak is nem még egy nőnek.
Rengetek élethelyzet van mikor hátráltat ez a nyavaja. Pl. tegnap este......elvitt a párom egy fullos Japán étterembe, ajándék meg minden.
Már 2 kanál leves után görcsöltem, fortyogott a hasam, az étterem dugig volt, a pincérek alig tudtak néha odaszaladni, már 10perc után látta,hogy minden bajom van és haza akarok jönni. Jó alaposan elrontottam az estét. Persze párom megértette és nem volt probléma csak nekem rosszul esett ,hogy már megint......... Gondolom itt senkinek nem mondok újjat, biztos hasonló helyzetekbe már ti is voltatok.