Blau t Creative Commons License 2011.03.08 0 0 57068

Sajnos én voltam.

Az első félidőről annyi jót lehet elmondani, hogy nem volt hosszabbítás. 35 percig úgy nézett ki, hogy sikerül mindkét csapatnak kapura lövés nélkül lehozni a félidőt, de a ZTE játékosai az utólsó tíz percben végül mégis kétszer célba vették a kapunkat. Ezen kívül  semmi. Rengeteg hiba mindkét oldalon, a csapatok leginkább abban versenyeztek, ki tud több gyertyát rúgni. Azt meg végkép nem értem, hogy bírtak ki a fiúk futás nélkül ebben rohadt hidegben 45 percet. Persze minden rosszban van valami jó, ehhez képest a szintén nagyon gyenge második félidő már egy felüdülésnek tünt.

A mieinkről: Ha kevés is de volt jó teljesítmény. Hededűs jól védett, Sütő remekül játszott és Ladányi - aki egy gólvonalról kifejelt labdával a vereségtől mentette meg a csapatot - is jó volt. Bal hátvédben jobb megoldásnak tűnik, mint Vadnai. Néhányan viszont minősíthetetlenül teljesítettek. Könyves még az első félidőben semmit sem nyújtó csapatból is kilógott, sajnos a helyére beállt Pál Andris sem volt jobb, sőt feltünően kedvetlenül játszott, a legminimálisabb szinten sem hajtott. Nikházi - becsületére legyen mondva, ő legalább küzdött - sokat volt játékban, de inkább kevesebbet lett volna, nem volt egyetlen hasznos megmozdulása sem. Sőt egy ízben góltól mentette meg az ellenfelet, amikor egy méterről kb. tizenöt méterrel fölé lőtt. Szinte fizikai képtelenség volt onnan nem a kapuba találni.

Összefoglalva ilyen botrányosan gyenge szinvonalú meccset még Magyarországon is csak elvétve látni. A legnagyobb pozitívum, hogy csak kb. 150 néző volt, így szerencsére keveseknek kellett végignézni ezt a borzalmat.

Előzmény: zsl78 (57064)