:soma:
2011.03.07
|
|
0 0
1839
|
Kedves Ferenc!
Nem gondolja, hogy egy kicsikét visszább kellene vennie az arcából? Én ugyan nem ismerem önt személyesen, de tudom hogy még kiskorú és olyan kijelentéseket enged meg magának időnként, ami mások számára esetleg sértő lehet! Nem beszélve azokról a saját hozzászólásairól, amelyek homlok egyenest ellentétesek egymással időnként attól függően, hogy éppen mit gondol jónak mondani! Felhívnám a szíves figyelmét továbbá arra, hogy ezen a fórumon is bejegyzéseket tesznek közé önnél jóval idősebb, tapasztaltabb emberek, akik több tiszteletet érdemelnek, nem beszélve azokról akik csak olvassák a hozzászólásokat! Ezt az oldalt ön hozta ugyan létre, de ez nem jogosítja föl arra, hogy össze vissza zagyváljon mindenfélét és rosszindulatú megjegyzéseket tegyen másokra! Attól, hogy önnek van néhány magyar óriás nyula az nem azt jelenti, hogy ön itt a téma legnagyobb szakértője, bár megnyilvánulásai azt sugallják, hogy időnként ön ezt képzeli magáról. Higgye el nekem, hogy az az egy két év amit a tenyésztésben eltöltött még nem jogosítja fel önt arra, hogy bármit megengedhessen magának! Csak jó szándékkal írtam le ezeket a sorokat azért, hogy még idejében változtasson a stílusán, mert azt gondolom, hogy az a későbbiekben csak előnyére válna! |
|