vanyek82 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 3479

Biztosíthatlak, h igaz mivel én szervizeltem a kocsit újkora óta :) Ezenfelül nem céloztam semmire mert az egy Vivaro amit eladtunk és nem volt jó az üzemanyagszint jelzője és örömmel hallom, h nem azt vette meg, mert akkor nagyon rosszul járt volna. Sajnos kereskedőknek adjuk el a kocsiainkat általába 5-600E km-el és ez a kereskedő megveszi azonnal mindig, persze az állapotához méltó áron! Nem mondom el melyik kocsi az mert szerződésünk van a kereskedővel aminek a pontos részleteit nem ismerem. Ebknt én azt mondom 200E km-t el lehet csalni úgy, h még egy hozzáértő sem veszi észre. A mi esetünkben 480e km-ről van szó mint csalás, na ez azért nagyon látszik a kocsin. Nagyon sajnálom, ha egy magánember fogja megvenni a kis családja szállítására főleg abból a pénzből amit évek óta kuporgat vagy épp 6 év hitelt vesz fel rá. Sajnos ilyen moslék, szarházi világot élünk és ez ellen nem lehet tenni nagyon. Modok egy talán még érdekesebb esetet! Rönyó szalonban vettünk egy ÚJ Traficot, 4 évre rá totálkárra törött és szotyi pénzt adtak érte cascojára (2milla pedig a kocsi 9fős személy volt és hosszú passanger) megkérdeztük, h ennek a kocsinak mégis mennyi a kárkori értéke? Majd mondtak egy normális számot ami nekünk is jó lett volna, csak a biztosító 20% körüli összeget levett azért mert mi vagyunk a kocsi 6. tulajdonosa! Egy picit értetlenül álltunk a dolog előtt, de be kellett nyelnünk mert utánanéztünk és valóban így volt. Az ország Rönó szalonjai voltak a tulajdonosok mindig és havonta váltogatták a tulajdonosokat, nyilván valami számla biznisz volt a dologban vagy egyéb papírral kapcsolatos bajság. Ez van....

Előzmény: fúrómester (3478)