Sokat írtam, nem kellett volna.
1.) Fönntartom, hogy a földhivatali ingatlan-nyilvántartás sok esetben (nagyon sok esetben) pontatlan. Ennek nincs köze a Széchenyi térhez. (Nekem nem csak erős kétségeim, de negatív tapasztalataim is bőven vannak.) Ezekről majd más összefüggésekben.
2.) Érthetetlen számomra, hogy ez miért most derültki, hiszen a gimnázium épületét többször is bővítették, az építési engedélyekhez a tulajdoni lap mellett térképkivonatok is kellettek! Eddig miért nem túnt föl senkinek? Mondjuk a szakhatóságoknak !
3.) A meggyesek honlapján olvasható előterjesztés alapján, az új Széchenyi tér meghatározás is röhej, hiszen ez lényegében egy kereszteződés, amihez nem tartozik egyetlen épület sem. A gimnázium címe továbbra is Széchenyi tér1., ami egyébként a Sándor utcában van.
4.) én is azt írtam, hogy az önkormányzatnak kell kezdeményezni az átvezetéseket.
5.) Minden egyes alkalommal az ingatlan-nyilvántartásban bekövetkező változásokat illetékfizetés terheli: ez ma 12 ezer forint. Ez is oka lehet annak, hogy a változásokat nem kérik a tulajdonosk.