:)))
De nehogy azt hidd, hogy ez érdi sajátosság ...
Nem akarok dicsekedni, de én már egy ideje tudom, hogy Érden nincsen Széchenyi tér. Magamtól jöttem rá. Tudod, hogyan ... keress rá a guglimapszon ... nem talál Érden Széchenyi teret. Mindenki tudja ezt, aki a gimnáziumot kereste már életében a guglin. A magyarázat egyszerű annak, aki ismeri a guglimaps keletkezését: megkeresték a földhivatalokat, megvették az adatokat, s az van fent. Ha valaki veszi a fáradságot, s a guglit összeveti az önkormányzatok "hivatalos", saját színes-információs-turisztikai térképeivel (vagy az azok alapján készült kiadványokkal, pl. http://old.utcakereso.hu/map3/index.php?action=search&country=hu_uk&scale=a1.0&city=erd&street=Sz%E9chenyi+t%E9r&streetfix=Sz%E9chenyi+t%E9r&num=&numfix=), akkor megtalálja a különbségeket.
De ha lenne jó katasztere a városnak, akkor abban is azonnal ki kellene buknia, hogy van egy közintézmény egy nem létező közterületen.
Az, hogy utca vagy tér, az teljesen alap ... a hivatalnokok lustasága, kényelme és az egykori manuális nyilvántartás determinálja a káoszt: a II. Rákóczi fejedelem útja, a Rákóczi út és a Rákóczi u. ugyanazt a közterületet jelöli. Ahogyan Kossuth Lajos utcából Kossuth utca lesz, a Báró Sina György közből Sina u.. Azt azért tudni kell, hogy mivel az önkormányzat elvitathatatlan és át nem ruházható joga a közterültek elnevezése, így nem az számít, hogy a földhivatalban mi van. A szentírás az önkorményzat rendelete/határozata/nyilvántartása, ami alapján a földhivatlnak javítania kell. Mert bezony sok linkség és át nem vezett változás is van (pl. a rendszerváltás utáni névváltozások sora nincsen a mai napig átvezetve).
De teret csinálni (értsd: telket alakítani) csak annak tulajdonosának megbízásából és kérelmére lehet :) Rendezünk vadászatot, hogy hány nemlétező tér van még Érden?