Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Nekem több mint egy éve van állandó hőemelkedésem(mostanában37,1 régebben 37,3), voltam már majdnem az összes létező vizsgálaton.
Autoimmunszerológiai teszt negatív, nincsen allergiám,csináltattunk tumormarker vizsgálatokat, kb.5x néztek nagy vérképet, tüdőm rendben van, nőgyógyászatilag minden ok, fül-orr-gégészet teljesen jó, nincsen mandulám, fogaim épek. Voltam egy tüdő-has-medence CT-n, ahol pár megnagyobbodott nyirokcsomót találtak a belemben, de a limfómát kizárták. a belgyógyászom szerint minden rendben van!!! Senki nem tudja konkrétan mi okozza a hőemelkedést, a dokik azt mondják ne foglalkozzak a hőmmel, de én érzem, hogy valami nagyon nem ok. Gyakran puffadok és nagyon szeles vagyok, hozzáteszem jóformán csak zöldségeken élek. Nagyon hullik a hajam, de ez állítólag a pajzsmirigy alulmőködésem miatt van. Nincsen gyomorpanaszom, sem hasmenésem ill. szorulásom, és nem fáj a hasam sem soha. Viszont én nagyon gyanakszom, hogy esetleg a crohn állhat a panaszaim mögött. Szerintetek? Volt valaki, akinek hasonlóan kezdődött a betegség? Nagyon félek, szeretnék egy jó gasztroenterológushoz eljutni, mert úgy érzem, hogy az orvosok akikhez járok nem vesznek elég komolyan:-((
Kérlek Titeket, válaszoljatok!
Köszönöm előre is!