Mondom, 1 db-ot tudok nélkülözni, dobj egy mailt és összefuthatunk, hogy odaadjam.
Az öntapadós a snowboard sisakomról nekem sem jön le, már 1 éve, pedig ott is kap rendesen. A deszkámról viszont igen, nem is értem. Lehet, hogy azért, mert a deszka minden irányban csavarodik menet közben, ugrásoknál még rendesen be is rezonálhat.
Így egyelőre a 2db sisakadapteremből az egyiket átalakítottam olyanra, hogy a sícipő/snowboardcipő felett a lábszárra lehessen felfogatni, ezt ki is próbáltam most, elég jól működött, csak egy probléma van: a lábszár kevésbé csillapított, mint a sisak, így sokkal jobban rázkódik menet közben.
A szilikonos tokon már én is gondolkoztam.
Illetve a 1/4"-os adapteren is. Venni vettem már, de arra gondoltam, hogy kéne CNC-ztetni aluminiumból egy hasonlót, csak nem fotómenettel, hanem inkább csak egy sima lyukkal, vagy metrikus menettel. Motorra is sokkal könnyebb lenne rögzíteni ezzel. Kéne valaki CNC-s, aki hajlandó lenne csinálni belőle mondjuk 10-20db-ot, tuti el lehetne adni.
Bár nekem mázlim van, mert a Hondán a tükörrögzítő csavarok pont olyan távolságra vannak, hogy a kisebbik csőadaptert pont fel tudom fogatni a tükör helyére. Igaz, ez csak pályán segítség, utcán ezzel nem igazán lehet motorozni. De ugyanezzel az adapterrel szoktam a hátsó lábtartóra rögzíteni, így a kerék és a rendszám között lát ki hátrafelé a kamerám. Meg majd tavaszra a hátsó ülés helyére felszerelhető üléspúpra fogok egy tappancsot tenni, de az is fel lesz csavarozva a ragasztó mellett.
Most a legközelebbi projekt majd a vitorláshajó modellel lesz, 1x már próbáltuk, nagyon érdekes. És van egy kisebb kamerám, amit majd az árbóc tetejére akarok felszerelni. Meg talán, ha lesz RC-s autóm, akkor arra is kerülhet egy rögzítőlap.