foveon Creative Commons License 2011.03.01 0 0 16

hi! koszi az ajanlatot de nem akarlak kiforgatni mindenedbol;) inkabb vennek valahol nem tarhalni akarok. a felragasztos  tappancsra gondoltam en is, de most eleg ami van, inkabb az ellendarab a gaz. minden bekattintas vagy kivetel egy kisebb fajta szivgorcs hogy mikor torik le a kovetkezo. csinaltam egy 1/4"-os adaptert is hozza, azzal ra tudom tenni manfrotto rc2 cserelapra. az nem torik le az biztos. persze azt se ertem azon a kis xar muanyag darabon aljan az 1/4"-es lukkal mi kerul 4e ft-ba...

en ugyan nem sielek ezert nem tudom mennyire gaz ez az ontapado, eddig 2-t raktam fel de azok atom stabilak. egyiket bukora masikat motorra de letepni se tudnam. pedig minuszban is hasznalom de ott se volt gond. bar annyira nem bizom benne en sem (leginkabb a becsuszoban), ezert mindig oda is kotom valamihez. van ilyen vekony nyakba akasztos tartom (biztos ismered mint a belepokartya tarto), azt befuztem a haz aljaba es a masik felit meg rakotom valahova. meg ha le is esne legalabb nem veszik el.

vettem egy szilikon tokot is, az is jo, eleg jol megvedi ha barmihez hozzaverodik (persze a kulso lencse serulhet de meg mindig olcsobb mint egy egesz kamera vagy tok).

Előzmény: badmad (14)