Már az első félidőben is volt pár szép megoldása a fiúknak, sok hiba és elég lagymatag játék mellett. A második félidőre viszont egy sokkal motiváltabb, hajtósabb csapat jött ki. Küzdeni tudásból jeles a csapatnak. Egyébként is ma a csapat összességében sokkal jobb volt, mint a játékosok külön-külön. Egyénileg inkább nem is értékelem a fiúkat, mert volt néhány remek egyéni teljesítmény, de akadt nagyon gyenge is és egy ilyen szép győzelem után nem szívesen kritizálnék senkit. Inkább csak néhány pozitívumot emelnék ki.
Pál Andris kemény kritikát kapott az ankéton lélektelen játékáért. Nos ma bár nem volt csúcsformában, de rengeteget robotolt, szinte mindig megjátszható volt. Talán ő volt az egyetlen, akinek az első félidőben ment jobban. Kanta Józsinak ismét voltak remek labdái. Pátkait ezer éve nem láttam ilyen jól játszani. Urbán nagyon érzi a kaput. Eppel gólja gyönyörű volt. A végére hagytam Sütő Lacit. Sokat kritizáltam őt ősszel sajnos nem alaptalanul, ma viszont a mezőny egyik legjobbja volt. Hibátlan védőmunka mellett még gólt is szerzett.
Garami remekül cserélt. Gondolom az is az ő érdeme, hogy félidőben helyretette a csapatot. Nagy része van a mai sikerben.
Bognár bíróról hosszú ideig úgy gondoltam, hogy csal ellenünk. Az első 30-35 percben egy egyértelmű és egy több mint gyanus esetben sem adott tizenegyest a javunkra és néhány színes lapot is megspórolt a Honvédnak és mezőnyben az apróbb szabálytalanságok megítélésénél is rendre ellenünk fújt. Aztán kiderült, hogy nem csal. A helyzet sokkal rosszabb összevissza fütyörészett fogalma nem volt, mi történik a pályán. A teljesítménye még a magyar NB1 sőt a megye 1 szintjét sem érte el.
A BK kezdeményezései nagyon jók voltak, csak így tovább. Kár, hogy részben nyilván a hideg, részben a TV közvetítés és a közvetítés miatt kezdési idő körüli cirkusz miatt ingyen sem voltunk többen (sőt...) mint máskor.