NSfromHungary Creative Commons License 2011.02.25 0 0 11620

Hihetetlen ez a mai elcseszett világ...

Voltam ma egy DM-ben, mondom veszek olcsó DM 100-as filmet, mert simán jó a minősége 13x18-ig, meg hát főleg netre kell úgyis. Bemegyek az egyik DM-be (Szolnok) Csak 200-as meg 400-as van, meg 2000/tekercs áron Kodak Gold. Na, mondom akkor nem kell, 200-asom van, 400-ast meg ff-ben használok.

Sétálgatok tovább, másik DM. nosza, lássuk. Bemegyek, kínálat ugyanez, csak volt még Kodak Color Plus. Megakadt a szemem azon, hogy a Leitz forgalmazza, meg hát sosem lőttem még ilyen filmekre, mondom megnézem a dobozt. Hát az egyik januárban, a másik februárban jár le. Megyek oda a pénztáros hölgyhöz, mondom neki, hogy mennyivel lehetne ez így olcsóbb?Én előre örültem, hogy megveszem féláron a fél készletet, 1000-et megér, mindenhol annyiért láttam legolcsóbban, de néhol többért.Azt mondja, hogy megkérdezi a főnökasszonyt.Erre jön ki, megy ida a filmes pulthoz, és az ölében viszi vissza az egész készletet a raktárba. Gondoltam, hgy átárazzék, meg kérdezem mennyi lesz? Erre: -A főnökasszony visszaveteti az egészet, ezt ilyenkor már nem adjuk el. -De mondom én kifizetem a felét, más fotósboltokban ilyenkor értékcsökkentve kiárulják őket. -Ááá nem, megy a kukába, nem adhatjuk már el!

Hát milyen dolog már ez???????

Egyébként van valakinek jól bevált, nagy nagyításokat bíró 100-as színesfilm tippje? Ektart ismerem, ki akarom majd próbálni.A Fuji színei meg nem az án világom.