golaz11 Creative Commons License 2011.02.25 0 0 36996

Miért nem lesz semmi? Az ilyesmi abszoút érthetetlen.

Azért nem lesz, mert becsődölt. Amikor ott voltam 2007 őszén már akkor is lehetett látni, hogy krva nagy gáz van, Gyöngyös kategóriájú helyeken meg egyenesen kurvanagygáz, nem ilyen problémáik lesznek hamarosan az ott élőknek még akkor sem, ha akkor még igyekeztek vigyorogni az akasztófa árnyékában. De azért lehetett látni, hogy érzik a vesztüket. Persze az emberek többsége ilyenkor viselkedik a legirracionálisabban.

Most megnéztem, egy 2009 - es cikket találtam róla, a térkép szerint még a régi helyén van az autóbusz állomás. Képviselőtestület elfogadta az áttelepítést, de 2009 - ben már lehetett sejteni, hogy az összes ilyen nagy átalakítás bedől. 4 - es metrónál Gusztáv lelépett, Szegeden nemhogy tram-train nem lesz Makóra, de egy egyszerű vonalhosszabítás/felújítás is harckocsiárokhoz hasonlít és nem villamosvonalra, Debrecenben és Miskolcon még a közbeszerzést sem sikerült befejezni, Pécsen meg el sem kezdték a Transohrt. Egyszer megigérték, aztán annyiban maradt. Akkor most Gyöngyösön 1 milliárdot elköltenének ilyesmire? Nem valószínű.

Egy Gyöngyös nagyságú településen, ha nem viszed be a központba, akkor tökmindegy,

Én is ezt mondom. A központban kell lennie, különben a kutya nem megy ki az állomásra.

Előzmény: v_peti (36993)