http://www.americasvacationcenter.com/Cruises/SearchResults.cfm?ShipList=&PromotionList=&DateList=3%2F1%2F2011&SupplierList=&State_Province=&LengthList=7-9%2C10-14%2C15-999&CabinTypes=Inside%2COceanview%2CBalcony%2CSuite&SortBy=Date&Embark_Port_Name=&destlist=&destlist=Caribbean
Ezzel a társasággal mentünk a Norwegian hajóra.
Feltúrtam az egész szobát,de megvan az összes papír.Mi 2009.okt.24-től okt.31.-ig voltunk 8 napos hajóúton.
Az útvonalát már leírtam. Akkor ennek az útnak az ára 318$ volt az ára a férjemnek,nekem,azaz a 2. utasnak csak 280$.A tax.pedig167,88$.+borravaló
Nem tudjuk,hogy miért volt a 2. utasnak olcsóbb,de nem vitatkoztunk velük...!!
http://www.carnival.com/cms/fun/specials/default.aspx
A Carnival Valor volt a második hajónk.
Ennek az útvonala:
1 nap.:Miami Florida
2 nap:tengeren
3 nap:Costa Maya Mexicó
4 nap:Belize city,Belize
5 nap:Conzumel Mexicó
6 nap:Kajmán szigetek
7 nap:tengeren
8nap:Miami
Az út ára: 1.utas 500$
2.utas 318$
tax:134,28$+ borravaló
De azt mondták,hogy mi nagyon jó időben mentünk (okt.-Nov.),mert ekkor még aránylag alacsonyak az árak.
Ha bejön a szar idő akkor megemelkednek,mert a nyugdíjasok és a gazdagabbak minden ősszel lejönnek Kanadából,New yorkból stb. és Floridában töltik a telet.Menekülnek a hideg elől.És a hajón jobban kijönnek,olcsóbb nekik mintha kibérelnének egy hotelszobát.
A monszun november végétől van.Mi a 2.hajóútunkon ki is fogtunk egy kisebbet,de mondták,hogy a hajón amúgy sem lehet nagyon érezni,mert a hajó megpróbálja kikerülni.Mi is csak a legutolsó napon kaptunk egy kicsit belőle,de akkor már mindegy volt..jöttünk haza.
A kártyámat azért nem fogadták el,mert nem volt dombornyomott.Azóta viszont már csináltattunk egyet!!!
Nem tudom még a konkrét útvonalat nekünk októberre,mert mi kimegyünk Miamiba és ott döntjük majd el.Azt tudom,hogy Jamaicáért meg vagyok halva és az idáig kimaradt.
Meg azt is beszéltük,hogy kimegyünk Miamiba és ott elmegyünk egy Karibi hajóra.Aztán kicsit florida,hazafelé meg felülünk egy olyan hajóra ami feljön európáig new yorkot érintve Barcelónáig.Az útvonalát ennek nem tudom,mert a párom nézte.Akkor csak Barcelónából kellene csak hazarepülni.
Meg azt is néztük,hogy átrepülni los angelesbe,onnan hajóval Hawai szigetek.Los angelesből meg hazarepülni.
Úgyhogy még kész terv sehol sincs.Bár még idő is van addig bőven.Addig meg csak gyűjtjük a lóvét.Aztán majd a pénz eldönti az útvonalat!!!