maryland06 Creative Commons License 2011.02.24 0 0 729

Szia!

Én ma felhívtam 2 utazási irodát (vista, maharttous), és hát iszonyatos ára mondtak erre a hajóútra. kb 70ezer Ft -tal többet mondtak fejenként.

Mi decemberben voltunk a royal caribbean hajójával, nekünk akkor a tensi iroda forintra pontosan olyan árat mondott, mint amennyi a royal honlapján volt. Csak ők nem foglalkoznak norwegianas hajókkal:(

No mindegy, marad az online foglalás.Itt úgy szokott lenni, hogy e-mailben küldik a részvételi jegyeket, ha kifizettük az összeget?Most már csak azon gondolkodom, hogy melyiket intézzem előbb. A repülőjegyet vagy a hajóutat,bár valószínű a hajót intézem el hamarabb, mert most 694$ ez a 12 nap/11éjszaka + tax. Nem hiszem, hogy ettől már olcsóbb lesz. Néztem hogy azon a honlapon is annyiba kerül ez az út, amit te ajánlottál, meg a Norwegian honlapján is ugyanannyi.De ha találnék olcsóbb társaságot, az nem lenne baj:))

Szóval akkor itt kötelező a borravaló. Azért kicsit sok lesz ennyi napra....Majd 50ezer ft ha jól számoltam:( Mi a decemberi royalos hajóútunknál még borítékoltunk.

Azért érdekes, hogy a mastercardot nem nagyon ismerik, nekem szerencsére visa van, és azzal nem volt baj decemberben.

Októberben nincs hurrikánszezon?Bár inkább az augusztust meg a szeptembert mondják veszélyesnek. Milyen útvonalon akartok menni?És melyik hajókra?

Előzmény: Babszi75 (728)