"Nem hinném,h rajtam fog ragadni,max te fogsz elkönyvelni ilyennek." - Én is így gondoltam. De rajtam kívül bárki elkönyvelhet téged etikátlan vitázónak, aki elolvassa a vitakrónikát.
"Na bumm. Legalább nem fogunk többet vitázni." - Te eddig se nagyon vitáztál velem: sokkal inkább érzelmi alapon csapkodtál, kapdostál.
"nincs értelme veled szemben bmit is írnom,mert úgysem fogod elismerni" - Ezt ne vedd olyan biztosra. Amikor pl. elismerted, hogy félreolvastál valamit, és elnézést kértél érte, azonnal elismertem.
"Ahelyett, hogy igyekeznél a szeretet törvénye szerint cselekedni, a legkisebb alkalmat is kihasználod arra, hogy a lelkedben élő önző és gőgös természet szóhoz jusson és kielégülést nyerjen" - Ugyan már. Csak szeretném, ha a szavaimat és érveimet nem másítanád meg. Olyan nagy szeretetlenség ez?
"Most,az,h itt ezen a fórumon vki,akit nem is ismerek,ezt mondja rólam,szted mennyire számít?" - Elfogadom, hogy te elsősorban nem az igazság, hanem a kapcsolatok felől közelíted meg az ügyet. Ettől persze a vitakrónika továbbra is azt fogja mutatni, hogy etikátlanul a számba adtál szavakat, álláspontokat, és mikor felszólítottalak ezek igazolására vagy elhagyására, te az én szeretetlenségemről abajogva összerogytál.