Spirit1 Creative Commons License 2011.02.24 0 0 2924

De bizony ki kellene állnod saját rámfogásaid védelmében, mert ezeknek az elkövetését részletesen kimutattam és szemedre hánytam hosszú hozzászólásaimban. Ha e szálakon nem felelsz (keresd a "ráfog", "hazu", "számba" szavaat, szótöredékeket, ha lusta vagy végigolvasni), akkor rajtad ragad, hogy etikátlan vitázó vagy, mert álláspontomat megmásítva próbálsz rajtam fogást keresni.

Nem hinném,h rajtam fog ragadni,max te fogsz elkönyvelni ilyennek. Na bumm. Legalább nem fogunk többet vitázni.

Meg eleve rájöttem,h nincs értelme veled szemben bmit is írnom,mert úgysem fogod elismerni,így oly' mindegy,h mit és hányszor írnék le a magam védelmében,az eredmény ugyan az lenne.

Én nem tartom magam sem etikátlannak,sem hazugnak,de már kinőttem a bizonygatásokból.

Ahelyett, hogy igyekeznél a szeretet törvénye szerint cselekedni, a legkisebb alkalmat is kihasználod arra, hogy a lelkedben élő önző és gőgös természet szóhoz jusson és kielégülést nyerjen.Alig várod,hogy belémköthess,nem tudsz szó nélkül hagyni semmit.

Ha te engem hazugnak tartasz-akkor tarts annak,nem foglak győzködni az ellenkezőjéről.Van nekem épp elég ismerősöm és barátom,akik tudják,h nem vagyok az. Az ő véleményük,ami számít.Most,az,h itt ezen a fórumon vki,akit nem is ismerek,ezt mondja rólam,szted mennyire számít?

Előzmény: Nemo (2921)